Over ons

Soul Studio 010 bevindt zich in hartje Rotterdam en vormt een veilige en rustgevende haven voor jong en oud. Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten Hot Yoga, Hot Pilates en Hot Smallgroup Workouts lessen. De lessen die wij geven zijn geschikt voor iedereen: je hoeft geen topsporter te zijn om onze lessen te kunnen volgen. De verschillende oefeningen die tijdens de lessen aan bod zullen komen, kunnen aangepast worden naar wat bij jouw lichamelijke mogelijkheden past. Doordat wij diverse lesvormen aanbieden (Hot Pilates, Hot Yoga en Hot Small Group workouts) kun je balans tussen lichaam en geest creëren. Bij ons leer je op een andere manier naar de wereld te kijken, bouw je meer zelfvertrouwen op en krijg je een groter bewustzijn over wie je bent, hoe je bent en wat je wilt.

Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Al onze Hot Yoga, Hot Pilates en Hot Smallgroup Workouts lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten. Deze docenten vormen een goede begeleiding tijdens de lessen en hebben tijdens de groepslessen ook aandacht voor de individuele ontwikkeling. Op deze manier passen de lessen perfect bij jouw persoonlijke omstandigheden en sluiten ze goed aan bij jouw behoeftes en wensen.

Faciliteiten en mogelijkheden

Soul Studio 010 biedt verschillende faciliteiten waar je volop gebruik van kan en mag maken. Zo is er een ontvangstruimte met een lounge en kun je genieten van gratis thee en koffie. Achter de ontvangstbalie is altijd iemand aanwezig. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, loop gerust eventjes binnen. Wij helpen je graag verder en denken met je mee.

Verder is er de mogelijkheid om tot rust te komen, zowel voor en na de lessen. Het kan fijn zijn om je, voordat de Hot Yoga of Hot Pilates les begint, even te focussen op het hier en nu en de dagelijkse bezigheden als het ware van je af te schudden. Hier is een aparte ruimte voor aanwezig. Ook na de les kun je gebruik maken van deze ruimte.

Tijdens de lessen kun je gebruik maken van onze matten, meditatie kussens, bolsters en yoga blokken. Je bent vrij om van al deze materialen gebruik te maken, het is wel verplicht deze af te dekken met een of meerdere handdoeken. En je dient de materialen na gebruik wel even schoon te maken. Op deze manier heeft iedereen altijd beschikking over schoon materiaal. Heb je zelf een mat of props, dan mag die natuurlijk ook meenemen. Uiteraard zijn er verder nog kleedkamers, lockers en douches aanwezig.

Douches
Lockers
Kleedkamers
Lounge
Koffie & Thee
Detox sappen
Menu