Wat is Body Support ?

Body Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen individueel. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende
voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes of maaltijdrepen. Het traject bestaat uit 12 of 24 weken begeleiding, een uitgebreide intake om je doelen te bespreken, een realistisch plan te maken en een startpunt te bepalen. Daarna zullen er wekelijks contact momenten worden ingepland om te volgen hoe het gaat en waar nodig bij te sturen en uiteraard je succesmomenten te vieren. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s en een boodschappenlijst.
Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Het 12 wekentraject bedraagt 269,00. Twijfel je of wil je wat houvast met los eetschema, deze kan je al voor 27,50 aanschaffen.

YOUR HEALTH IS YOUR WEALTH 

Ben jij op zoek naar een manier om je weer gezond, fit en vitaal te voelen? En vind jij het lastige om jou (ongezonde) eetpatroon te doorbreken? Dan is Body Support iets voor jou. Body Support is geen dieet het is een manier om opnieuw te leren hoe met voeding om te gaan. Tijdens het programma kom je erachter wat je lichaam nodig heeft om in balans te komen, daarvoor heb je ook jouw persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Jou coach stelt een persoonlijk week menu voor jou samen, maar je kan zelf met de eetdagboekjes en de caloriechecker je eetschema aan passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Zonder honger je doel bereiken, kan dit echt ? Voeding is energie en met meer energie bereik je sneller je doel. Body Support brengt je verbranding omhoog waardoor je doel dichterbij komt. Stel met je coach een duidelijk doel en werk daar naar toe, afvallen, op gewicht blijven of je lichaam in een strakkere vorm brengen met aangepaste trainingen. Ga op zoek naar jouw gezondste gewoonte, niet naar een dieet maar vind een nieuwe ‘lifestyle’. Vind wat bij je past, dan ben je slimmer bezig.

VOOR WIE IS BODY SUPPORT

Voor iedereen die zich blijvend fit wil voelen en bewust in het leven wil staan.
Als je wil afvallen dan is Body Support perfect voor je. Wil je gewoon op gewicht blijven? Dat gaat een stuk gemakkelijker met Body Support. Gaat het je om verantwoord aankomen? Met op maat gemaakte eetschema’s is ook dit haalbaar. Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Door een slim eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Wil jij een Body Support traject starten, neem dan contact met ons op, zodat wij de intake kunnen inplannen en je kunnen helpen naar een gezonder leefpatroon. Je kan bellen met 06-47226546 of mailen naar info@soulstudio-010.nl

60 DAYS CHALLENGE

Wil jij je na de zomervakantie ook weer echt fit, energiek en vol zelfvertrouwen voelen?

Doe dan mee met de 60 days challenge. De zomer kilo´s aanpakken? Je weer echt fit, energiek en vol zelfvertrouwen voelen? Doe dan mee met de 60 Days Challenge. Samen met mij ga je dan 60 dagen lang knallen voor jouw persoonlijke doelstelling. Je krijgt een gepersonaliseerd voedingsschema, boodschappenlijst en toegang tot de app.

soulstudio-ladiesonly-60dayschallege, get in shape/rotterdamcentrum

 

Leden met een onbeperkt abonnement kunnen meedoen voor slechts € 90,- dat is dus maar € 1,50 per dag ( voor niet leden € 150,-)
Wil je mee doen, bel 06-47226546 of mail info@soulstudio-010.nl.
Let op er is plek voor 10 deelnemers , dus wil je mee doen, meldt je dan snel aan! Starten in Januari 2024

Menu