Hot Small Group Workout

Naast Hot Yoga en Hot Pilates lessen, biedt Soul Studio 010 ook nog Hot Small Group Workout’s aan. Dit is een nieuwe manier van trainen, omdat het element warmte ook hier is toegevoegd. Naast de enorme fysieke uitdaging zal er ook veel gevraagd worden van jouw mindset. Uiteraard staat veiligheid hierbij voor op.

Tijdens de lessen train je het volledige lichaam, door middel van kracht oefeningen afgewisseld met plyometrische oefeningen. Naast het creëren van een fit en vitaal lichaam is het ook een prettige manier om gedachtes te verzetten of opgekropte emoties kwijt te raken. In deze les wordt er altijd rekening gehouden met de verschillende niveaus, er zijn tal van variatie mogelijkheden en dus geen reden om dit eens een keer te ervaren!

Soulstudio 010 hot smallgroup workout ladies only Rotterdam centrum

Uitdaging voor lichaam en geest

Deze lessen vinden net als de yoga en pilates lessen plaats in een verwarmde ruimte. De Hot Small Group Workout lessen richten zich nog meer op het fysieke aspect dan de Hot Yoga en Hot Pilates lessen. Denk hierbij aan fitnesstraining en circuittraining. Door de verwarmde ruimte een extra grote uitdaging voor lichaam en geest. Dus, ben je op zoek naar een echte fysieke uitdaging, denk dan eens aan het volgen van een Hot Small Group Workout.

Dit heb je nodig tijdens de les

– Een (anti slip) handdoek (om de studio-mat van 180 cm mee te bedekken)
– Een extra handdoek (om zweet te deppen of ook op de mat te leggen als handdoek niet groot genoeg blijkt te zijn)
– Drinken (het is verplicht een afsluitbare fles te gebruiken)

Dus vergeet deze items niet mee te nemen naar je training. Je kan eventueel een Handdoek huren voor €2,-

Het is bovendien aan te raden om tijdens het volgen van de lessen gemakkelijke kleding (sportkleding) te dragen wat niet al te los valt. Wel is het belangrijk dat de kleding luchtig is: de temperatuur zal tijdens de lessen immers flink stijgen.

Wat bieden wij nog meer!

Het reguliere rooster is alleen voor dames. Daarnaast zijn er meer opties mogelijk. Zo kun je op afspraak sessies boeken, bijvoorbeeld privé of duo training wanneer je dieper in wilt gaan op bepaalde technieken. Ook als je met een groep wilt komen, zowel man als vrouw, zijn er mogelijkheden. Ook wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je bent geïnteresseerd in onze lessen neem dan even telefonisch contact op.

Bij onze studio kun je altijd terecht voor meer informatie.
Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen. Wij helpen je graag verder!

Meer lessoorten

Menu