Coronamaatregelen Soulstudio 010

Om de risico’s te beperken, hebben wij de nodige aanpassingen gedaan zodat je bij ons zo veilig mogelijk kan sporten. We volgen hierbij de maatregelen van het RIVM en de corona maatregelen van het yoga-collectief. We vragen je om deze aanpassingen zo nauwkeurig mogelijk op te volgen zodat we de risico’s op besmetting zo klein mogelijk houden.

Deelname les:

Je bent welkom om deel te nemen aan de les als je gezond bent. Gezond betekent, dat je als jijzelf of je directe omgeving géén corona klachten of andere ziekteverschijnselen zoals koorts, griep etc hebt.
Twijfel je? Dan vragen we je om uit voorzorg thuis te blijven. En pas weer te komen als je volledig hersteld bent.

Bij binnenkomst zal de docent de triage vragen aan je stellen en bij twijfel je temperatuur meten. Bij koorts is deelname aan de les niet mogelijk.

Heb je hooikoorts? Geef het aan voor de les even aan de docent door. Dan schrikt niemand als je opeens achter elkaar moet niezen. 😉

We groeten elkaar met elleboog of een namasté 🙂

Mat:

We vragen je om zoveel mogelijk je eigen mat en props (bijvoorbeeld een blok of yogakussen) mee te nemen. Heb je geen eigen mat? Geen probleem. Neem dan een yoga anti-slip handdoek mee die de mat volledig bedekt. Je handdoek vergeten? Er is altijd de mogelijkheid om een yoga handdoek te huren of te kopen in de studio. Zonder eigen mat of een geschikte handdoek kan er helaas niet deelgenomen worden aan de les.

Als je bij Yin Yoga een yogakussen wil gebruiken van de studio neem dan zelf een kussensloop mee of huur er eentje bij de studio.

Voor de les reserveren:

De les dient vooraf gereserveerd te worden via Virtua-gym of OneFit. Helaas zijn er op dit moment geen drop-ins mogelijk.

Les:

Tijdens het ontwikkelen van de lessen post-corona hebben we rekening gehouden met een bepaalde opbouw. We zullen de komende week de intensiteit lager houden, dit ook weer om de veiligheid te waarborgen. Wanneer er weer ruimte is om de intensiteit te verhogen zullen we dit gecontroleerd uitbouwen.

Deelnemers:

We starten met maximaal 12 mensen deelnemen per les. Per week bekijken we of er meer ruimte is voor meer deelnemers.

Ingang:

Je komt zoals gewoonlijk bij de voordeur binnen. Bij binnenkomst staat er desinfectie middel klaar. Bij deelname aan de les ben je verplicht om je handen daarmee te desinfecteren. Bij vertrek staat er nog een zuil en herhaal deze handeling nog een keer voor je de studio verlaat.

Bij binnenkomst:

Neem zo weinig mogelijk andere spullen mee naar de studio. De kleedkamers en sanitaire voorzieningen zijn tot nader order gesloten. Douchen is hierdoor niet mogelijk. Zorg dus ook even dat je nog naar het toilet gaat voordat je naar de studio komt.

In de gang kan je je schoenen en jas uitdoen, en meenemen de zaal in. We hebben de achterste kast leeg gemaakt om daar je spullen in op te bergen. Neem alleen het hoognodige mee, zodat er voor iedereen die deel neemt aan de les ruimte is om spullen op te bergen.

Vervolgens volg je de vloer stickers naar de gemarkeerde vakken in de zaal.

Na de les:

Na de les verlaat je op aanwijzing van de docent één voor één de zaal via de achteruitgang. De route is gemarkeerd met een sticker. We vragen om voor je weg gaat je handen weer even te desinfecteren.

Helaas schenken wij geen water, thee of koffie. Dus vergeet niet om je eigen fles water mee te nemen.

Vragen:

Heb je vragen? We zijn altijd bereikbaar via de mail, instagram of de telefoon om jullie vragen te beantwoorden!

Menu